Annons
AnnonsOPI A womans Prague-ative


opi34opi45
Hej! Här kommer en sen glad påsk-hälsning från mig. Jag har umgåtts med släkten men är nu hemma igen, resten av påskhelgen blir lugn för min del. Jag valde att dissa gula naglar i år och  körde istället på en favorit från OPI som ingick i vårkollektionen Euro Central förra året. En varm,gyllene och helt fantastisk historia. Jag har stirrat på mina naglar i flera dagar nu och har inte tröttnat ännu. Här ser du två tunna lager färg, utan topplack.

Annons

Min påskmakeup dyker upp i bloggen imorgon!

English:
A womans prague-ative by OPI is one of my all time favorites. Love it! It came with the Euro Centrale Spring collection last year.

TAGGAR
4 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/essie-romber-room/