Annons
AnnonsOPI base coat & top coatJag och min pojkvän firar tre år nu i januari och idag överraskade han mig med två lack från OPI. En jättefin present, jag är väldigt dålig på att köpa bas-och topplack själv nämligen men det är viktigt, särskilt om man som jag lackar naglarna lite för ofta för naglarnas bästa. Ser verkligen fram emot att testa, jag har inte provat något av lacken tidigare.

English:
My boyfriend and I have been a couple for three years now in January, and today he gave me a present. A base coat an top coat from OPI! I’ve never tried any of these before so I’m very excited.

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/sundari-neem-night-cream/