Annons
AnnonsOPI Eurso Euro


eurso euro00eurso euro2eurso euro
Eftersom jag befinner mig i London med massor av härliga skönhetsnördar i helgen vill jag att naglarna ska vara extra fina, så jag har lackat dem med en blå skönhet från OPI som jag inte burit tidigare. Eurso Euro ingår i OPI’s kollektion Euro Centrale som lanserades i våras. Det är en väldigt pigg och skarp blå nyans trots att den är så mörk, galet fin tycker jag! Den drar lite åt lila men det syns inte så tydligt på bilderna tyvärr. Jag har applicerat två lager och toppat med Gel Coat från Dior.

English:
Eurso Euro from OPI came in the Euro Centrale collection that was launched this spring. It’s a dark but very intense blue creme, I love it. I applied two coats and finished off with Gel Coat from Dior on top.

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/london-dblondon13/