Annons
AnnonsOPI Hawaii Collection (Spring 2015)


opi hawaiii
I mitten av februari landar årets vårkollektion från OPI i butikerna, och jag tänkte att vi kan ta en titt på hela kollektionen redan nu! Hawaii Collection innehåller 12 lack i pigga och glada nyanser som alla är inspirerade av Hawaiis heta klimat. Precis vad som behövs för att vakna till liv efter den här vintern, eller hur? Scrolla för flaskbilder och mer info.

English:
The spring collection by OPI is called Hawaii Collection and contains 12 colourful and fresh shades. That´s exactly what we need after this winter, isn´t it? See full blog post for more pictures and information!

opi hawaiiDo you take lei away?, Is mai tai crooked?, Go with the lava flow, Aloha from OPI

opi hawaii11That’s hula-rious!, My gecko does tricks, Pinapple have peelings too!, This color’s makin waves

opi hawaii1Suzi shops & islans hops, Just Lanai-ing around, Hello hawaii ya?, Lost my bikini in molokini

Som jag skrev i början av inlägget lanseras kollektionen under februari och nagellacken kommer att kosta 155 kronor styck. Ser du något du gillar? Jag är extra nyfiken på den dammiga lila nyansen Hello Hawaii ya?, rosa Suzi shops & island hops och mintgröna That’s hula-rious.

TAGGAR
3 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/apoliva-hud-nagelolja/