Annons
AnnonsOPI Love Angel Music Baby


love angel music baby§love angel music baby
Halloj! Internet har inte varit på den goda sidan idag men nu är det tillbaka igen, förhoppningsvis för att stanna.

Idag bär jag ett nagellack från OPI‘s samarbete med Gwen Stefani. Det här lacket har den nya satinmatta finishen, och jag var väldigt tveksam när jag tittade på nyansen från flaskan men jag gillar verkligen hur det ser ut på naglarna. Jag har ingen liknande nyans i samlingen sedan tidigare och det är ju alltid ett plus. Lättlackat och snabbtorkande, här har jag målat två lager. OPI rekommenderar att du skippar topplacket för att behålla den matta ytan.

Annons

English:
Here’s one of the nail polishes from OPI’s collection with Gwen Stefani. This has the new satin finish, which is matte. I didn’t like how it looks in the bottle, but it’s so cool on the nails!

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/todays-makeup-look-steamy/