Annons
AnnonsOPI Live.Love.Carnival


opplove love carnival
Jag fortsätter att beta av OPI‘s vårkollektion Brazil. Den här gången har jag valt korallrosa/orange Live.Love.Carnival som nästan är helt omöjlig att fånga på bild. I dagsljus är den riktigt lysande och stark men i skuggan är den mer dämpad och drar åt det varmrosa hållet. Jättefin hur som, jag gissar att många vill bära den här nyansen nu när vi går mot ljusare och varmare tider. På tal om ljusare tider – vilket fantastiskt väder vi har här i Örebro idag! Flera plusgrader och strålande sol. Våren kanske inte är så långt borta trots allt.

Annons

Här ser du lacket med två lager, utan topplack.

English:
Live.Love.Carnival from OPI‘s Brazil collection is a bright coral/orange colour. It’s very strong in daylight and more pinkish in non daylight. I think that a lot of people wants to wear this shade for spring and summer. Here you see two coats, no top coat on top.

TAGGAR
5 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/todays-makeup-look-trafalgar/