Annons
AnnonsOPI mini


opiopi0
Mina svärföräldrar har varit i USA på semester och kom hem för ett par veckor sedan, och de köpte med sig en helt fantastisk present åt mig – 10 minilack från OPI i alla möjliga nyanser. Jag ska lacka naglarna med någon färg idag, har inte bestämt vilken det blir ännu. Vilken ska jag börja med tycker du?

English:
My boyfriends parents just came home after a trip to the US. They brought me a fantastic gift – ten mini polishes by OPI! Can’t decide which one I should try out first. What do you think?

TAGGAR
3 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/dolce-gabbana-intense/