Annons
AnnonsOPI Muppets Most Wanted (Soft shades)


okaj
Årets Soft Shades-kollektion från OPI heter Muppets Most Wanted. Den innehåller både klassiska neutrala nyanser, glitter och lite färg. Kollektionen landar i butikerna i april och jag har alla åtta nyanser redan nu, så scrolla ner för att kika på flaskbilder!

Annons

oppo
Int’l Crime Caper, Chillin’ Like A Willian, I Love Applause, Let’s Do Anything We Want!

oppp
Kermit Me To Speak, Gaining Mole-Mentum, Miss Piggy’s Big Number, Muppets world Tour

Min favorit är duokroma Kermit Me To Speak, blåa Miss Piggy’s Big Number, I Love Applause och Let’s Do Anything We Want. Vilken tycker du jag ska swatcha först?

English:
OPI Soft Shades collection

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/todays-makeup-look-riri-woo/