Annons
AnnonsOPI Nordic Collection (Swatches)


opi nordic
Nu är det äntligen dags för OPI att lansera höstens Nordic Collection! Jag var på världslanseringen av kollektionen i våras och har haft samtliga lack sedan dess, så det här blogginlägget med swatches och flaskbilder har jag planerat sedan dess. Nu är det dags! Scrolla ner för att se mer.

English:
OPI´s  Nordic collection is finally available in stores! Scroll down for pictures and swatches.

nordic1nordic11
Going my way or norway?, Ice-bergers and fries, OPI with a nice finn-ish, My voice is a little norse, Cant afjörd not to, How great is your dane?

nordic2nordic22
Skating on thin ice-land, Viking in a winter wonderland, Thank glogg it´s friday!, Do you have this color in stock-holm?, Suzi has a swede tooth, My dogsled is a hybrid

Jag älskar verkligen namnen på lacken i den är kollektionen. Can´t afjörd not to, liksom. Mina spontana favoriter är Thank glögg it´s friday och My Dogsled is a hybrid som jag bar på naglarna vid världlanseringen. Blir du köpsugen? Nordic Collection borde landa i butikerna när som helst vid det här laget.

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/todays-makeup-look-space/