Annons
AnnonsOPI Push And Shove


opipush and shove
Minns du när jag skrev om OPI‘s samarbete med Gwen Stefani? Då hade jag sex av lacken i kollektionen, nu har jag äntligen alla sju! Push And Shove är ett silverfärgat kromlack som med hjälp av baslacket Lay Down That Base (som följer med kostnadsfritt när du köper lacket) skapar en spegelliknande yta på nageln. Jag tycker det är fantastiskt vackert, det liknar inget annat silverfärgat nagellack jag har i lådorna sedan tidigare.

Annons

Det finns några saker att tänka på innan du skaffar det som jag tänkte nämna. Baslacket ska vara helt torrt innan du applicerar färgen ovanpå, annars blir det bubbligt och inte ett dugg snyggt. Du bör även se till att nagelytan är så jämn som möjligt innan du börjar applicera, alla små ”skönhetsfel” kommer att synas igenom. OPI skriver att Push And shove är ”for one night only”, men jag applicerade det igår förmiddags och det ser fortfarande nylackat ut. Vi får väl se hur det ser ut imorgon! Jag målade två lager och torktiden är raketsnabb, efter fem minuter var samtliga naglar torra och härdade.

Push And shove och resten av kollektionen finns i butik nu och kostar 150 kronor!

English:
Push And Shove is one of the nail polishes from the collection ”Gwen Stefani for OPI”. It’s a chrome polish that looks like mirrors on the nails. So beautiful, I have never seen anything like it and I’m so happy to have it in my collection.

TAGGAR
8 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/todays-makeup-look-red-lips/