Annons
AnnonsOPI Warm Me Up


opi warm me up1warm me upopi warm me up
I onsdags lackade jag naglarna med Warm Me Up Från OPI som ingår i julkollektionen Mariah Carey Christmas. Jag bär det faktiskt fortfarande, trivs jättebra i den här nyansen. Jag målade två lager och du kan se lite penseldrag i lacket, men jag var lite slarvig så om du är mer noggrann än jag var borde det gå finfint. Du hittar kollektionen i butikerna i november och lacken kostar 150 kronor styck.

English:
Warm Me Up by OPI is one of the nail polishes in their Mariah Carey Christmas collection. I’ve worn it for five days now (which is very long for me, I usually get tired of a nail polish after a day or two) and really like the shade. Great formula as usual, I applied two coats.

TAGGAR
4 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/todays-makeup-look-jessica-rabbit/