Annons
AnnonsOrange & Turquoise


nailsssssnailssliving room
Dagens manikyr är inspirerad av mitt färgglada vardagsrum! Jag har använt två olika lack – Quivering från Lumene och 392 från Depends vårkollektion. När jag och min sambo flyttade in här hade vi en het diskussion kring vilken färg vi skulle ha i vardagsrummet, jag röstade för turkost men han ville ha orange. Det slutade med att vi gjorde en skön mix av båda färgerna och det blev förvånansvärt bra.

Annons

English:
Today’s manicure is inspired by my colorful living room! Orange and turquoise works surprisingly well together. I’ve used Quivering by Lumene and 392 from Depend´s spring collection.

TAGGAR
6 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/todays-makeup-look-plush-red/