Annons
AnnonsOriflame Aqua-rythm gel maskNu under vintern blir min hy väldig torr och då är fuktmasken min bästa kompis. Denna gelmask från Oriflame tillför massor av fukt och efter att ha använt den hela hösten har min hy klarat sig bra i den torra och kalla luften. Du applicerar den, låter den verka i ungefär en kvart och därefter tvättar du av den. Jag brukar å andra sidan ha masken på under hela natten så den verkligen ”käkas upp” av huden. Morgonen därpå vaknar jag med en återfuktad och glad hy! Jag ska faktiskt köpa fler fuktmasker framöver, detta är den enda jag provat och jag är sugen på att prova fleeer!
Aqua-rythm gel mask kostar 140 kronor och du hittar den hos Oriflame. 

English:
My skin gets very dry during the winter. My very best friend during the cold weather is my moisture mask! This one is from Oriflame and I’ve been using it since September. My skin is in a good condition and can handle the dry and cold weather without problems. I use to wear this during the night for an extra treatment, but you can also apply it and rinse it off after 10-15 minutes.

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/christmas-inspiration/