Annons
AnnonsOriflame More by Demi LipstickOriflame har ett samarbete tillsammans med Demi Moore och en av produkterna de lanserat är More by Demi Lipstick som finns i sex olika nyanser. Jag har två av dessa – Coral Red och Princess Pink.

Läppstiften kommer i en guldfärgad hylsa med ”klicklock”. Du klickar upp läppstiftet genom att trycka på undersidan av hylsan, och när du pressar nedåt låses den. Dessa hylsor är smarta läppstiftet inte riskerar att färga av sig i väskan (det har hänt mig ett par gånger med andra läppstift och det är inte askul direkt) och dessutom känns hela förpackingen lite lyxigare på det sättet! Själva läppstiftet är återfuktande, ger rikligt med färg och kostar 180 kronor styck.

English:
Oriflame has worked together with Demi Moore and one of the products they have launched is the More by Demi Lipstick. It’s available in six colors and I have two of these to show you – Coral Red and Princess Pink. The lipsticks comes in a gold en packaging and feels very luxurious. The lipsticks has a moisturizing formula and are highly pigmented.

TAGGAR
4 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/makeup-look-by-madelene/