Annons
AnnonsOriflame Skin Dream BB Cream


oriflame bb cream
Jag har använt Oriflames BB-Cream en hel del den senaste tiden, det vet du säkert om du kikat i produktlistorna vid mina makeuper. Den finns bara i tre nyanser (Fair, Light, Medium) men jag tycker inte att det är något problem med tanke på att den har en ganska låg täckningsgrad och därmed passar de flesta. Jag brukar börja med att applicera en concealer runt ögon och näsa, därefter applicerar jag denna ovanpå för att jämna ut hudtonen. Den ger en helt galet fin finish, hyn ser så där fräsch och osminkad ut. Här och här kan du se hur den ser ut på mig! Kostar 159 kronor.

Annons

English:
I’ve used Oriflame‘s BB-cream a lot lately. It’s only avaliable in three shades but it’s very light and let the skin shine through, so I think the shades suits most people. I start by applying concealer around my eyes and nose area and then I apply the BB-cream on top. It gives such a flawless and fresh finish, click here and here for two pictures.

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/todays-makeup-look-deep-truth/