Annons
AnnonsOriflame Wonder Lash Mascara


oriflame wonder lashoriflame wonder lash2oriflame wonder lash1
Wonder Lash från Oriflame är en allt i ett-mascara som ska förlänga, böja upp och ge volym åt fransarna. Mascaran har en långsmal gummiborste med korta piggar på ena sidan och längre på den andra, smart! Jag använde den korta sidan först och avslutade med de långa piggarna för att separera fransarna lite extra.

Wonder Lash gör mina ögonfransar fjäderlätta vilket är bra då de blir mjuka och fina, men det kan också vara en nackdel då de riskerar att förlora sin böj under dagen, en hårdare formula brukar hålla upp fransarna bättre. Mascaran förlänger och böjer precis som den lovar men den där volymen kan jag inte se, det krävs förmodligen ett till lager. Wonder Lash Mascara kostar 155 kronor och finns att beställa här.

English:
Wonder Lash by Oriflame is a all in one mascara that gives length, volume and curls your lashes. The mascara has a thin rubber wand with short bristles on one side and longer on the other. Wonder Lash makes my lashes longer and separated but I can’t see the volume as it promise, maybe with a second coat.

TAGGAR
5 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/the-body-shop-shimmer-waves/