Annons
AnnonsPå mitt sängbordMin kära lilla Helmer från IKEA som jag tidigare förvarade mitt smink i har blivit sängbord nu när jag köpt nya möbler till min sminkförvaring. Här förvarar jag lite hud-och kroppsvård som jag använder innan jag släcker lampan för natten, och även en bok från Bobbi Brown. Har du några produkter som du alltid förvarar vid sängbordet?

Produkterna på bilden:
Oriflame Aqua rhythm intense day cream – Ger ansiktet fukt och skydd.
LUSH Breath of fresh air – Ett ansiktsvatten jag använder som rengöring på morgonen. Jag undviker att tvätta ansiktet med vanligt vatten under vintern då det har en tendens att torka ut huden, ett ansiktsvatten återfuktar och rengör skonsamt.
LUSH Lemony flutter – En supertjock och vårdande kräm som kan användas på nagelband, händer, torra armbågar & hälar med mera. Har en frisk doft av citron.
Smith’s Rosebud salve – En salva som jag smörjer in läpparna med varje kväll.

English:
Here is what’s on my bedside table! I store a couple of skin care and body care here and also a makeup manual from Bobbi Brown. Do you have any special products that you store on your bedside table?

Products:
Oriflame Aqua rhythm intense day cream – Gives moisture and protection to my skin.
LUSH Breath of fresh air –
A toner that I use as a face cleanser every morning.

LUSH Lemony flutter – A super thick cream that can be used on areas on the body that tends to get very dry: Hands, cuticles, elbows and heels for example.
Smith’s Rosebud salve – A salve that I use on my lips every night before bedtime. 

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/veckans-fraga-dina-favoriter-just-nu/