Annons
AnnonsPink GrapefruitJag var hos frisören och fick topparna klippta i tisdags (imorgon ska det även färgas!), och på vägen hem gick jag till The Body Shop en sväng. En vän till mig är helsåld på produkterna ur deras Pink Grapefruit-serie, och jag som älskar nästan allt som doftar citrus var självklart tvungen att gå dit och kolla in den. Serien innehåller blodgrapekärneolja som ska hjälpa huden att bibehålla fuktbalansen. Doften är fräsch och fruktig utan att vara det minsta sliskig. Jag köpte en burk Body Butter som jag har använt flitigt och jag ska helt klart spana in fler produkter från samma doftserie.

English:
I went to the hairdresser earlier this week and I had time for some shopping on my way home. One of my friends are in love with The Body Shop‘s Pink Grapefruit serie so of course I had to check it out! I purchased a body butter and I’ve been using it a lot since then. It contains grapefruit seed oil to protect the skins moisture barrier and it smells fresh and fruity. I’m definately going to purchase more product from this range.

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/rebel/