Annons
AnnonsPink Lagoon


chanel stylostylochanel
När Viola skrev om krämskuggor i pennform blev jag inspirerad och rotade fram en av mina två Stylo Eyeshadows från Chanel. En krämskugga som du enkelt målar på direkt från stiftet och sedan suddar ut lite för att mjuka upp de skarpa kanterna. Lite highlighter i inre ögonvrån och mascara på det. Snabbaste ögonmakeupen typ någonsin, och vem sa att rosa och rött inte funkar ihop?

Här har jag applicerat skuggan ganska skirt men vill du få mer tryck i färgen kan du bara lägga på ett extra lager. Jag har bara två av nyanserna men vill verkligen köpa fler trots att de är snordyra (cirka 320 kronor styck). Värd varje slant!

Products:
Eyes
Chanel Stylo Eyeshadow ”Pink Lagoon”
Lancome Highlighter ”Rose Etincelle”
Maybelline Lash Sensational
NYX Wonder Pencil
Lips
NYX Lip Pencil ”Hot Red”
Youngblood Lip Pencil ”Pinot”

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/sminkforvaring-lapprodukter/