Annons
AnnonsPixi


pixi1
Pixi är ett makeupmärke som skapades för ungefär 10 år sedan, jag  besökte deras butik när jag var i London senast. Pixis produkter är söta, flickiga och designen på förpackningarna är inspirerade av älvor. Scrolla ner för en liten rundtur i butiken!

English:
Pixi is a UK brand that has been around for ten years. I visited their store when I was in London. The packaging is very cute, girly and inspired by fairies. 

pixi2pixi5
Jag har två lack från Pixi och har provat ett av dessa (Very Violet som är placerad mellan det rosa och kallt lila lacket) och det var otroligt tjockt i formulan och svårlackat. Jag dömer inte ut ett märke efter bara ett lack så jag vill testa det andra jag har här hemma också, men ändå. Very Violet lackar jag troligtvis inte med igen.

I’ve got two nail polishes from Pixi and I’ve tried one of them (Very Violet). It’s thick and hard to get even but one ”bad” polish doesn’t mean that all the polishes have the same quality. I’m very excited to try the other one that I’ve got!

pixi999
De här små pennorna fångade min uppmärksamhet! Lip stains som ser ut (och känns) precis som tuschpennor. Hög pigmentering och hög hållbarhet utlovas. Jag har inte provat själv ännu men har en av nyanserna här hemma.

Eleven har precis tagit in Pixi på den svenska marknaden, innan dess har du endast kunnat köpa det i deras fysiska butiker eller via hemsidan som fraktar från Storbritannien. Nu finns alltså märket äntligen i Sverige, jiihaa! Priserna ligger mellan 149 och 329 kronor, inga skyhöga summor med andra ord.

These lip stains caught my attention! They are called Lip Brush and has a long lasting formula, I have one of them at home but haven’t tried it yet. Love the packaging!

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/essie-winter-collection-2013/