Annons
AnnonsPressvisning: Make Up Store vår & sommar 2013Igår bjöd Make up Store in till en pressvisning på deras huvudkontor på Kungsgatan i Stockholm. Det bjöds på smoothies och jättegoda lussebullar (man kan inte äta för många lussebullar) och vi fick även information om de kommande lookerna.

Jag kan inte avslöja för mycket om produkterna ännu, men jag kan säga att vårens och sommarens looker  verkligen har någonting för alla smaker. Det kommer finnas gott om både färgstarka och jordnära nyanser. Jag fick med mig en påse produktprover hem, så om du är nyfiken på våren och sommaren hos Make Up Store får du kika in här framöver så ska jag visa produkterna närmare!

English:
Yesterday I went to a press event with Make up store who showed their upcoming spring/summer looks. I can’t say to much about the products at the moment, but I can tell you that the looks have something for everyone. We’ll get so see a lot of colour, but also neutral shades. I’m going to show you the products later on, so stay tuned!

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/veckans-fraga-kanner-du-dig-bekvam-osminkad/