Annons
AnnonsPressvisning: Våren hos OPII eftermiddags bjöd OPI in till en pressvisning i Stockholm där de visade sina vårnyheter. Det bjöds på smarriga tilltugg och trots snöstormen utanför var det en vårig och mysig stämning i lokalen. Jag gick dit tillsammans med webbredaktör Rosi, och fler av de inbjudna gästerna var bland andra Sanna, Helena, Kicki, Tina, Cecilia och Sara.

OPI‘s vårkollektion heter Euro Centrale och innehåller 12 lack. Det är en stor variation vad gäller både färg och finish på nagellacken, vilket jag tycker är roligt! Jag har med mig en påse med produktprover på samtliga lack, så räkna med flaskbilder och swatches framöver!

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/smiths-rosebud-salve/