Annons
AnnonsProjekt ögonbrynJag har fått en del komplimanger för mina bryn och det blir jag verkligen jätteglad för, men vill du veta en hemlis? Det är faktiskt bara fusk. Jag tar hjälp av ögonskuggor när jag fyller i dem, men här ovan ser du lite olika bilder av hur mina naturliga bryn har sett ut och hur de ser ut nu.

I höstas dissade jag pincetten och lät mina ögonbryn växa ut, men det var lättare sagt än gjort. Jag har haft överplockade bryn sedan urminnes tider och nu när jag faktiskt vill ha dem fylliga händer det inte så mycket, men jag måste ändå säga att de ser mycket finare ut än innan. Den lilla bilden till vänster är fotad i september förra året och den bredvid är från november. Den tredje visar hur brynen ser ut nu. Jag hoppas att de kommer att växa ännu mer, men till dess tar jag hjälp av mina kära brynskuggor.

English:
Last year I decided to let my brows grow back. Easier said than done though… i’ve always had over plucked eyebrows and it was quite hard to throw away my tweezers. Here you see some pictures of my natural brows. The third picture is how they look today.

TAGGAR
4 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/joico-restorative-styling-oil/