Annons
AnnonsQuick and easyNär klockan ringde 05:00 i morse kände jag att jag ville satsa på en sminkning som fungerar till allt och som går relativt snabbt att göra. Jag bestämde mig för en svart eyelinervinge längs fransraden och rosa läppar. Jag målade läpparna i en djupare rosa färg först och när jag kom hem bytte jag till en knallrosa.

English:
I woke up super early this morning so I did a quick and easy makeup look: Black liner and bright lips! I think that this makeup look is perfect for every occasion.

Used products:
Face
Dolce & Gabbana Perfect matte liquid foundation ”Classic 60”
NYX HD photogenic concealer wand
Eyebrows
Anastasia Brow Wiz ”Medium ash”
Eyes
MAC Fluidline ”Blacktrack”
IsaDora inliner kajal ”Satin white”
Oriflame Volume build
Lips
Make up store lip pencil ”Strawberry Daiquiri”
Make up store lipstick ”Pink Panther”

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/chanel-illusion-dombre-emerveille/