Annons
AnnonsRahua Shampoo & Conditioner


rahua
Rahua har både hyllats och dissats av skönhetsbloggare och nu är det min tur att tycka till om produkterna. Rahuas hårvårdsprodukter är helt veganska och naturliga. De är fria från parabener, sulfater och gluten och ska reparera varje hårstrå. Nu är jag ingen frisör men så vitt jag vet finns det ingen produkt som kan reparera ett skadat hårstrå, om det är det du vill åt är det saxen som gäller. Rätta mig gärna om jag har fel! Rahua låter med andra ord lite för bra för att vara sant men jag ville förstås prova ändå.

Annons

Många som använt Rahua har upplevt att håret blir torrt och frissigt då produkterna inte innehåller några kemikalier men det upplevde inte jag. Mitt hår blev rent, lent och fint och doften är härligt exotisk. Jag tycker dock att det finns många andra produkter som gör ett minst lika bra jobb som Rahua men till ett mycket lägre pris, så jag kan inte påstå att jag blivit frälst. Fördelen är förstås att produkterna innehåller ekologiska och naturliga ingredienser, så om det är något du tycker är viktigt kanske Rahua kan vara något för dig! Schampot kostar cirka 320 kronor och balsamet 350 kronor.

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/todays-makeup-look-amber-lights/