Annons
AnnonsRebelIdag har jag sotat ögonen med Eyes To kill från Giorgio Armani och målat läpparna med Rebel från MAC. Kände mig väldigt rockig idag må jag säga, mörka ögon kombinterat med en stark färg på läpparna är ju så läckert! Jag sminkade mig på förmiddagen och bilderna fotades vid 17:00, det enda jag bättrat på är läppstiftet.

English:
Here’s my makeup look of the day! I’ve used Eyes To Kill by Giorgio Armani and the lipstick Rebel by MAC. I felt like a rock chic today, haha. I love a smokey eye combined with a strong color on the lips.

Used products:
Face
YSL Anti-cernes multi action concealer
Make up store wonder powder ”Sinai”
Make up store blush ”Matte glory” (Discontinued)
Eyebrows
Anastasia Brow powder duo ”Medium ash”
Eyes
Too Faced shadow insurance
Giorgio Armani Eyes to kill intense eyeshadow ”Lust red”
MAC Fluidline ”Blacktrack”
IsaDora Precision mascara
Lips
MAC lipstick ”Rebel”

TAGGAR
12 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/inspiration/