Annons
AnnonsREN Flash Rinse 1 Minute Facial


ren 1 minute facial 1ren 1 minute facialDen är godingen från REN fick jag testa på första gången när jag var i London med Daisy Beauty i början av november. Flash Rinse 1 Minute Facial är en slags ansiktsbehandling som du gör hemma var tredje dag och jag skulle nog vilja placera den i kategorin med ansiktsmasker. Den innehåller vitamin C som aktiveras vid kontakt med vatten, så du applicerar en klick över torrt ansikte som du masserar in och därefter blöter du fingrarna lite och masserar igen. Vänta ungefär en minut och skölj sedan av.

Tanken är som jag skrev ovan att du använder den var tredje dag eller när du vill tillföra lite extra lyster till hyn. Mitt ansikte blir superlent efter behandlingen och jag kommer på mig själv med att gå runt och smeka mig själv över kinderna resten av dagen samtidigt som hyn ser allmänt piggare ut. Nackdelen är att den är ganska odryg, du behöver en ganska rejäl klick för att få ett jämnt lager i hela ansiktet och prislappen inte heller superlåg.

Flash Rinse är anpassad för de flesta hudtyper, men om du är lite känslig kan den vara för stark. En tub på 75 ml blir din för 479 kronor.

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/todays-makeup-look-soft-pink-2/