Annons
AnnonsREN Glycolactic Radiance Renewal Mask


ren
Glycolactic Radiance Renewal Mask från REN har jag använt sedan mitten av november och jag är beredd att säga att jag hittat en ny bästis. Den är naturlig och innehåller bioaktiva ingredienser som polerar huden ordentligt, om du är på jakt efter en peeling utan skrubbkorn bör du definitivt spana in denna. Syror fungerar ofta bra mot porer, mina har blivit synbart mindre sedan jag började använda hudvårdsprodukter med aktiva ingredienser.

Glycolactic Radiance Renewal Mask har en väldigt seg, nästan sirapsliknande konsistens som du applicerar över ansiktet. Jag brukar ha den på i ungefär 10 minuter men om du upplever en stickande känsla och besväras av denna kan du tvätta av masken tidigare än så. Jag har inget emot att det sticker lite, men jag vet att många finner det obehagligt. Produkten har en frisk och väldigt tydlig doft av apelsin och ananas som jag gillar, men det är förstås en smakfråga. Rekommendationen är att du använder den en gång i veckan, syrorna gör att huden kan bli lite förbannad om du använder den för ofta. Ibland har jag applicerat den två gånger i veckan, så känn efter själv vad som känns bäst för just dig och din hy. Masken rekommenderas inte för dig med väldigt känslig hy.

En flaska med 50 ml blir din för ungefär en femhundring.

English:
I’ve used the Glycolactic Radiance Renewal Mask by REN since the first week of November, and I’m willing to say that I’ve found a new best friend. It contains natural ingredients and has bio active fruit acids that removes dead skin cells. This product improved my skin so fast, it looks brighter and more vibrant after use. It has a fresh and strong scent of pineapple and orange which I really like, but that’s a question of taste. It is strong, so don’t use it too often. I use it once a week! It’s not suitable for a very sensitive skin, have that in mind before you buy it.

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/glossybox-december-2013/