Annons
AnnonsReview: Anastasia Dip Brow Pomade


eyebrowsdip brow0
Som du kanske minns köpte jag Anastasias Dip Brow Pomade för ett par veckor sedan och nu känner jag att det är dags för en recension!

Dip Brow finns i en rad olika nyanser, jag valde Dark Brown som är neutral i tonen och varken drar mot rött eller ask. Formulan är krämig åt det blöta hållet och inte mousseliknande som jag först trodde. Det har tagit mig lite tid att vänja mig vid den, det är lätt hänt att plocka upp på tok för mycket produkt på penseln så för min del gäller det att dutta försiktigt med den i burken och bygga upp färgen gradvis. Det är förvisso bra då det betyder att den håller hur länge som helst men nackdelen är att appliceringen tar lite längre tid än vanligt. Hållbarheten är märkbart bättre än puder och penna som jag använt tidigare, om jag stöter emot brynen med handen eller liknande dras inte färgen bort utan sitter stenhårt. Det är fasen värt ett gott betyg trots en småkrånglig applicering!

Prislappen ligger på cirka 245 kronor.

English:
I purchased the popular Anastasia Dip Brow Pomade recently and I think it’s time for a short review, so here we go! Dip Brow comes in a wide range of shades, I chosed Dark brown which is a neutral dark shade that suits my haircolor. The formula is quite wet and not ”mousse-like” as I first thougt. It has taken me some time to get used to the formula, it’s easy to pick up way too much product on the brush so I find it easiest to dab gently with the brush in the jar and build up the color gradually. It will probably last me forever, but the application process take a little longer than usual. The Dip Brow Stats on way better than both powder and pencil which is amazing. The application os a bit tricky but in the end it’s a great product that I definately will repurchase.

TAGGAR
8 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/lush-mask-of-magnaminty-self-preserving/