Annons
AnnonsReview: LUSH I Love Juicy ShampooI Love Juicy från LUSH är ett djuprengörande shampoo som innehåller fruktjuicer av kiwi, mango, papaya och ananas. Det doftar som en fruktsmoothie, nom nom! Jag köpte min flaska för någon månad sedan och är nu redo att säga vad jag tycker om I Love Juicy.

Om du använder mycket olika stylingprodukter eller om du vill få bort all gammal smuts är detta schampoo bra då det tvättar otroligt rent. Eftersom det är så pass djuprengörande har LUSH tillsatt sjögräs för att lämna håret mjuk och lent och det märks, håret blir inte trassligt eller torrt utan mjukt och fint. I Love Juicy har en tendens att dra ur färg om du färgat håret, det har jag märkt av en del på mitt bruna hår. Det är ett härligt shampoo när jag vill tvätta rent håret och få bort alla gamla restprodukter, men jag tycker att det är lite för kraftfullt att använda vid varje hårtvätt med tanke på att det drar ur en del färg.

Pris:  69 kr/100g, 139 kr/250g och 219 kr/500 g
Var? Hos lush.se eller i deras fysiska butiker
Köpa igen? Ja

English:
I Love Juicy by LUSH is a deep cleansing shampoo that contains fruit juices of kiwi, mango, papaya and pineapple. It has a fruity and fresh scent that I think is delicious. I purchased my bottle for about a month ago and I feel ready to write a blog post about it now.

I Love Juicy is good if you use a lot of styling products and want to get rid of old dirt. It cleanses the hair deeply and leaves the hair soft and shiny. It washes away a bit of the color if you’ve got dyed hair so I don’t use this schampoo every time a wash my hair, it’s too powerful for that. But it is an awesome product if you want to deep clean you hair and get rid of old dirt.

TAGGAR
4 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/sunrise/