Annons
AnnonsRituals Oriental Magic tassels


tasselstasselssHar du köpt några julklappar än? Nä, inte jag heller. Är mitt uppe i en flytt (igen) så jag har liksom glömt bort att det faktiskt är julafton om en vecka redan!

Här kommer ett ganska roligt julklappstips som uppskattas  av alla som vill piffa till hemmet med lite tofsar! Eller tassels, om du föredrar att säga det. Tofsarna doftar myrra och kardemumma, varje set innehåller fem tofsar samt en doftolja som du kan använda när du vill ösa på lite mer doft på dem. Dofteffekten sägs vara i cirkus två månader, beroende på användning.

Något för dig eller lite för piffigt?

Prislappen ligger på 325 kronor.

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/retro-matte-liquid-lipcolour/