Annons
AnnonsRock chic


frida 1000 pxfrida 1000sotning satin taupe
Idag har jag gjort en sotning där jag använt samma skuggor som jag gjorde här, men denna gång skitade jag till den lite mer. Det vill säga mer skugga under ögat och lite mörkare. Rockigt! Det var faktiskt Viola som gav mig inspirationen när hon bad mig göra en sotning med Satin Taupe från MAC tillsammans med ett par knallrosa läppar.

Om ett par timmar ska jag till frisören och färga håret, så det här blir sista gången du får se mig i mörkt hår! Känner jag mig själv rätt kommer jag nog färga tillbaka till mörkt någon gång igen, men det blir roligt med förändring. Nog om det, här är produktlistan:

Eyes
MAC Paint pot ”Soft Ochre”
MAC eyeshadows ”Satin Taupe”, ”Smut”
MUS Microshadow ”Muffin”
Anastasia Covet Waterproof eye pencil ”Steel”
Maybelline Lash Sensational mascara
Lips
MAC Lipstick Candy Yum Yum

TAGGAR
4 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/maybelline-color-tattoo/