Annons
AnnonsRomImorgon bitti åker jag till Rom och håller just nu på att packa. Jag har en lista med grejer jag ska köpa på MAC Pro Store och jag gissar att det blir en del annan shopping också, så jag ska försöka att inte ta med mig för mycket. På bilden ovan ser du några av sminkgrejerna jag valt att ta med mig.

Har du varit i Rom? Berätta gärna vad jag inte får missa att göra/besöka när jag är där!

English:
I’m going to Rome tomorrow! Have you been there? Please let me know what I can’t miss during my time there! I have a long list of products that I’m going to purchase at their MAC Pro store so I’m trying not to pack too much, haha.

TAGGAR
12 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/snabbt-och-enkelt/