Annons
AnnonsRouge Moiré


rouge moire
Jag har varit hemma hos mina föräldrar i helgen och när jag var där passade jag på att rota bland mammas nagellack. Snyggingen Rouge Moiré från Chanel köpte jag till henne i höstas och nu när jag var på besök passade jag på att testa det. Jag fullkomligt älskar den här nyansen, den är röd utan att vara för knallig. Formulan är helt fantastisk till skillnad från Taboo från samma märke som är ett rent helvete att måla med.

Annons

English:
Last November I bought Chanel‘s nail polish Rouge Moiré as a gift for my mother. Of course I wanted to try it myself, hehe.. It’s such a beautiul and sophisticated red, not too bright and crazy. I hated the formula of their nailpolish called Taboo, but Rouge Moiré has a fantastic formula, yay!

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/lush-easter-2014-collection/