Annons
AnnonsRussianIgår ägde skönhetsgalan Swedish Beauty & Cosmetics Awards rum, och jag var där i sällskap med webbredaktör Rosi. Det var en jätterolig kväll, jag var klädd i helblått och sminket var klassiskt med eyeliner och röda läppar från Make Up Store. Det vackra handsmycket är skapat av Naim Josefi.

English:
This was my makeup look for the Swedish Beauty & Cosmetics Awards yesterday – black eyeliner and red lips. I combined it with a blue outfit. The beautiful hand jewelery is created by Naim Josefi.

Used products:
Face
Dolce & Gabbana Perfect matte liquid foundation ”Classic 60”
MAC blush ”Peachykeen”
NYX HD photogenic concealer wand
Eyebrows
Anastasia Brow Wiz ”Brunette”
Eyes
Too Faced shadow insurance
Make up store cake eyeliner ”Black”
Lancome Hypnose star mascara
Lips
Make up store lip pencil ”Russian”
Nails:
Make up store nail polish ”Anders”

TAGGAR
13 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/imc/