Annons
AnnonsSachajuan Dark Volume powder


sachajuan
Som skönhetsbloggare och meganörd känns det lite fånigt att säga att jag inte varit hos frisören sedan första veckan i mars, men så är det faktiskt. Nu har jag bokat en tid för både klippning och färgning nästa vecka inför CHIC-galan (ses vi där förresten?), och jag går tillbaka till den mörkbruna färg jag trivs allra bäst i och då kan jag plocka fram Volume Powder Dark från Sachajuan i samma veva.

Det är en puderbaserad och torr spray med mörka pigment som ska ge volym åt kalufsen och fräscha upp mellan schamponeringarna. Jag brukar älska dessa typer av produkter men i mörkt hår kan de ha en tendens att lämna ifrån sig dammiga partier i vitt, därför är en spray med mörka pigment toppen! Även Lernberger Stafsing har uppgraderat sitt välkända torrschampoo med en mörk variant som du kan läsa mer om hos Viola.

Sachajuan Dark Volume Powder kostar runt 140 kronor.

English:
I haven’t been to the hair dresser since early mars this year, which is quite embarrasing because of the fact that I am a beauty blogger and nerd, haha. Now I finally have an appointment next week and I’m going to go back to my dark brown color that I love. I’m a big fan of dry shampoos but they can be a bit hard to use with dark hair because many of them are white, but Sachajuan has a product with dark pigment called Dark Volume Powder. I’m very excited to try it out next week! Lernberger Stafsing has a similar product with dark pigments that you can read more about in Viola‘s blog.

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/todays-look-retro/