Annons
AnnonsSatin WhiteMake Up Store eye pencil ”Snowflake”, IsaDora Inliner Kajal ”50 Satin White”

Jag har länge hållit hårt i min vita kajalpenna Snowflake från MUS, men nu har jag hittat en som är både bättre och billigare. IsaDoras Inliner Kajal i Satin White är mjukare och jag tycker att den har bättre hållbarhet i vattenlinjen än Make Up Stores Snowflake. På Swatchbilden ser de nästan identiska ut, de är lika snövita båda två. Snowflake från MUS kostar 135 kr och IsaDoras Satin White kostar 79 kr.

English:
My favorite white eyeliner has been Snowflake from MUS for a long time but now I’ve actually found a new favorite! It’s the inliner kajal in Satin White. It’s cheaper, has a creamy texture and I find that it lasts longer on the lashline than Snowflake from MUS.

TAGGAR
7 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/crabtree-evelyn-pomegranate-hand-therapy/