Annons
AnnonsSatsumaDet var min sista dag på jobbet idag och två av mina kollegor gav mig två produkter från The Body Shop: Shower Gel och Body Butter i doften Satsuma, så himla fint! Satsuma är frisk och syrlig, helt i min smak som tokgillar syrliga dofter. Jag blev jätteglad och ska testa båda produkterna nu på en gång!

English:
It was my last day at work today, and two of my fellow workers gave me two products from The Body Shop: Shower Gel and Body Butter in Satsuma. So nice of them, I’m so happy! Satsuma has a fresh and fruity scent that I love and I’m going to try the products later today.

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/md-formulations-face-body-scrub/