Annons
AnnonsSattelite DreamsLila är en färg som framhäver gröna ögon väldigt fint, men lila behöver inte betyda jättelila. Här har jag använt olika lila skuggor och applicerat dem väldigt lätt med en fluffig pensel för att få en mjuk sminkning. Om du önskar mer färgintensitet kan du packa på skuggorna med en hårdare pensel.

English:
Purple is a color that emphasizes green eyes beautifully. Here I’ve applied a couple of purple shades with a fluffy brush to get a soft look but if you want it to be more colorful you can pack the shadows onto your eyelids using a harder brush.

Used products:
Face
Dolce & Gabbana Perfect matte liquid foundation ”Classic 60”
NYX HD photogenic concealer wand
Eyebrows
Anastasia Brow Wiz ”Brunette”
Eyes
MAC Paint pot ”Soft ochre”
INGLOT eyeshadow ”399”
MAC eyeshadow ”Sattelite Dreams”, ”Contrast” & ”Seedy pearl”
IsaDora inliner kajal ”Satin white”
Bobbi Brown long-wear gel eyeliner
Make up store multi lash
Lips
NYX soft matte lip cream ”Milan”

TAGGAR
12 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/vad-vill-du-ha-i-ditt-paskagg-i-ar/