Annons
AnnonsSephora VIP night
Tidigare ikväll anordnade Sephora ett VIP-event i deras nya butik på Biblioteksgatan i Stockholm. Jag var där i sällskap med webbredaktör Rosi och vi strosade omkring i butiken, kikade på produkterna och hade det trevligt. Jag blev superglad över att äntligen få se NARS, jag har velat prova deras produkter länge. Jag hoppade också högt av glädje när jag såg att Sephora hade några produkter från Embryolisse som Pixiwoo på YouTube har talat gott om i sina videos!

Jag fick med mig en påse med produktprover hem som jag ska visa närmare lite längre fram.

English:
Earlier this evening Sephora arranged a VIP event in their new store here in Stockholm. I was there with webmaster Rosi and we walked around, looked at the products and had a very nice time. NARS is finally in Sweden and also Embryolisse, yay! I got a goodiebag packed with exciting stuff that I’m going to show you later on.

TAGGAR
4 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/makeup-by-me/