Annons
AnnonsShopping hos LUSHLUSH har öppnat en ny, jättefin butik på centralstationen i Stockholm och jag var där och handlade lite innan jag klev på bussen hem igår kväll. Jag köpte ansiktsrengöringen Ultrabland, nagelbandskrämen Lemony Flutter och en present till min mamma.

När jag hade klivit på bussen gick jag igenom mina köp och hittade ansiktsmasken Love Lettuce som säljaren i butiken hade lagt ner i påsen som en överraskning. Jag gav ifrån mig ett högt litet glädjetjut så de andra resenärerna på bussen måste ha undrat vad jag var för en konstig typ, haha. Om jag hade vetat om det när jag var i butiken hade hon fått en riktig bamsekram som tack!

Jag återkommer med recensioner när jag använt produkterna ett tag.

English:
LUSH has a brand new store at the train station in Stockholm. Before I went home yesterday I went to the store to buy some new products. I got the facial cleanser Ultrabland, the cuticle butter Lemony Flutter and also a gift for my lovely mother. When I was on my bus at the way home I noticed that the woman in the store had put a gift in my bag. It was the facial mask Love Lettuce! I’m so happy, thank you so much!

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/smokey-eyes/