Annons
AnnonsShow offIdag har jag använt ett av Viva la Divas nya läppstift som du hittar i butik i april. De är inspirerade av Miami och kommer fyra nyanser, det här heter Show Off. Förresten, här är min nya hårfärg! Jag gillade färgen jag hade innan men ville ha en uppfräschning så det fick bli slingor i mörka och ljusa nyanser över hela håret. Gillar!

English:
Today I’m wearing a new lipstick from Viva la Diva called Show off. It comes together with three other shades and they are avaiable in stores next month. By the way, here’s my new hair color! I liked the color I had before but I wanted something new and fresh. I Like it! 

Used products:
Face
Makeup for ever HD foundation ”N117”
FACE Stockholm matt foundation ”White”
Wet n Wild cover all concealer palette
MAC blush ”Harmony”
Eyebrows
Anastasia Brow Wiz ”Medium Ash”
Eyes
Too Faced shadow insurance
MAC eyeshadow ”Satin Taupe”
MAC eyeshadow ”Smut”
Make up store eye pencil ”Chocolate Cheesecake”
Eye of horus natural mascara
MAC #7 false lashes + DUO adhesive
Lips
Viva la Diva lipstick ”115 Show off”

TAGGAR
8 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/tutorial-smokey-eye/