Annons
AnnonsSilver till nyårsfesten


1
Nyårsafton är för många en festlig högtid, och silver är en färg som hänger med år efter år. Här är några av mina silvriga skuggfavoriter!

English:
It’s new years eve today and silver is a colour that many people choose to wear on this glamorous day. Here are a few of my favourite silver eyeshadows!

Annons

2
IsaDora Eye Glow 13 Silver Mirror

Det här är en högmetallisk puderskugga med en krämig formula som gör att den fungerar utmärkt som eyeliner. Här kan du se en makeup där jag använt den nyligen.

Silver Mirror by IsaDora is a powder but almost feels like a cream. Very metallic and beautiful!

3
Lumene Long-Wear Crystal Eyeshadow Winter Darkness

Även denna är metallisk och krämig i sin formula men har lite mer svärta i färgen. Mörksilvrig, typ!

Winter Darkness is another creamy and metallic beauty. This is darker and more intense that the previous one.

4
Make Up Store Cybershadow Steel

Steel från Make Up Store är ljusast i färgen och har minst pigmentering av dessa tre. Den har en hel del grått i sig och känns ganska lugn och harmonisk i sin ton. Om du däremot vill ha en ögonskugga som verkligen är silvrig  har Make Up Store en annan Cybershadow som heter just Silver.

Steel by Make Up Store is the lightest of these three. It has a lot of grey in it and feels very calm and not so bright. If you are looking for a bright silvery shade Make Up Store has another Cybershadow in their range called Silver.

5
Illamasqua Lipstick Salacious

Vad du ska bära på läpparna är förstås helt upp till dig. Jag har valt en hallonröd nyans i en matt formula som har bra hållbarhet så jag kan äta och dricka utan att behöva oroa mig över läppstiftet. Gott nytt år!

TAGGAR
4 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/tutorial-false-eyelash-application/