Annons
AnnonsSkuggpaletter från Apolosophy01 Warm Brown, 02 Glamorous Grey, 03 Romantic Pink

Apolosophys produktsortiment växer! Nu lanserar de ögonskuggspaletter i tre nya färger. Ögonskuggorna är bakade vilket betyder att de är mer porösa än andra pressade skuggor. Detta gör att de blir ganska smuliga så du enkelt kan svepa dem över ögonlocken för ett mjuk resultat, eller fukta applikatorn för en metallisk effekt.

Jag tycker att paletterna innehåller fina och användbara färger som känns helrätt alla tider på året. Däremot är de inte särskilt orginella, jag har sett liknande färgskalor många gånger tidigare. Du hittar paletterna hos Apoteket Hjärtat.

English:
The new swedish brand Apolosophy have launched three new eyeshadow palettes. The shadows are baked and have quite a lot of fall out, so you can apply them with a fluffy brush for a soft look or use a wet applicator for a metallic effect. I think the palettes are nice but I have seen similar colors before, so I’m not that excited.

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/todays-makeup-look-all-that-glitters/