Annons
AnnonsSkuggpaletter från Eye of Horus


eye of horus eyeshadowssheba mystical1
Sheba Mystical Goddess Palette

sheba mysticalsheba mystical swatchesmaat sultry1
Maat Dark Sultry Shadow Palette

maat sultrymaat sultry swatches
Australiensiska Eye of Horus har nyligen lanserat ögonskuggspaletter! Skuggorna har en krämig formula och appliceras jämnt på huden, jag har swatchat samtliga utan primer. Jag är mest förtjust i Sheba Mystical med rostiga toner, jag kan tänka mig att den blir populär nu i höst! Jag tycker att Eye of Horus har gjort ett jättebra jobb med dessa paletter och de får ett extra plus i kanten för att produkterna är parabenfria, innehåller naturliga ingredienser och är djurvänliga.

Kostar 299 kronor styck hos Brallis.

English:
Eye of Horus recently launched eyeshadow palettes! The shadows are creamy and applies evenly on the skin, I’ve swatched them without a primer as always. I think that Eye of Horus has done a great job with these palettes, my favorite is Sheba Mystical with bronze and purple tones.

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/make-up-store-tinted-day-cream/