Annons
AnnonsSleek eye dust DirtyJag och Viola träffades över en fika igår innan jag satte mig på bussen hem, och hon gav mig ett prov på den bruna ögonskuggan Dirty från Sleek (tack snälla du!). Det är en av de där nyanserna som borde ses IRL och som inte gör sig rättvisa på bild. Otroligt glansig och fin! Det får nog bli en beställning från Sleek nu på momangen.

English:
I met Viola before I went on the bus home yesterday, and she gave me a sample of the eyeshadow Dirty from Sleek. Thank you dear! It’s one of those shades that you should see in real life, it’s super shiny and pretty.

Used products:
Face
Too Faced skin-balancing flexible coverage foundation powder ”Vanilla creme”
YSL Anti-cernes multi-action concealer ”1”
MAC extra dimension skinfinish ”Superb”
Eyes
Make up store high tech lighter ”Venus”
Sleek eye dust ”Dirty”
Yves rocher waterproof eye pencil ”Black”
Oriflame hyperstretch mascara
Make up store glitter ”Spock”
Eyebrows
Oriflame brow kit
Lips
MAC lipstick ”Chatterbox”

TAGGAR
18 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/chatterbox/