Annons
AnnonsSleek powder blushes


sleek blushes
Jag har ju helt glömt att visa dig mina rouger från Sleek som jag köpte när jag var i London med Daisy Beauty i november förra året! Jag minns att jag stod i butiken med dessa i min hand och tänkte ”dessa måste jag blogga om sen!”, så det är dags nu. Sleek är ett märke med plånboksvänliga (dessa kostade 50 spänn styck) produkter, jag har ett par paletter som jag gillar men har inte provat så mycket mer så jag köpte två rouger:

Annons

pixie pink
Pixie Pink är en kall rosa nyans som nästan känns lite lila. Grymt fräsch på en vinterblek hy. Pigmenterad som bara fasen dock, så här är det en lätt hand som gäller vid applicering. Den är ganska torr och pudrig, men fin när den väl sitter på plats.

pomegranate
Pomegranate är rostvinmörkröd eller något i den stilen, kärt barn har många namn. Den är metallisk och betydligt krämigare än den andra och därmed lättare att applicera än den andra. Den här nyansen passar de flesta tycker jag, beroende på hur mycket du applicerar av den. Jättefin som ögonskugga också!

TAGGAR
4 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/new-haircolour/