Annons
AnnonsSmaragdeIdag fick det bli en sminkning i grönt! Jag har lagt en kalajpenna längs övre och undre fransraden, suddat ut den med fingrarna och tonat in två gröna skuggor med hjälp av en fluffig pensel.

English:
Here’s my makeup look of the day! I applied a green eye pencil on the upper and lower lashline and blended it with my fingers. Then I added two green eyeshadows on top with a blending brush. 

Used products:
Face
IsaDora High Performance Foundation
FACE matt foundation ”White”
Wet n Wild cover all concealer palette
IsaDora Velvet Touch Compact Powder ”Sheer Transparent”
Make Up Store blush ”Must Have”
Eyes
Lumene beauty base eyeshadow primer
Make Up Store eyepencil ”Tropical” & ”Crazy Lazy”
Make Up Store microshadow ”Voodoo Fever” & Smaragde”
Make Up Store Multi Lash mascara
Eyebrows
MAC eyeshadow Charcoal Brown
Make Up Store microshadow ”Deadly”
Lips
IsaDora moisturizing lip gloss ”10 Angora Pink”

TAGGAR
4 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/make-up-store-high-tech-lighters/