Annons
AnnonsSmink & perukmakar’n


IMG_0611sminkochperukmakarnProfessional Dry Powder (white), Spirit gum, Collodium, F/X Dark Blood

Det är mycket tjat om Halloween nu, men jag har laddat sedan tidigt i somras så jag bunkrar upp förrådet för fullt just nu eftersom det bara är några få veckor dit. Idag har jag äntligen besökt Smink & perukmakar’n i Stockholm! Butiken är rena drömmen för oss som gillar specialeffekter och övrig makeup. Jag köpte fyra saker, samtliga från Kryolan. Jag ville köpa något från Ben Nye som jag hört ska ha väldigt bra produkter men de var nästan dubbelt så dyra så det fick bli Kryolan istället.

English:
Today I visited the swedish store Smink & Perukmakar’n in Stockholm. They have a good range of makeup and special effects products. I purchased four products from Kryolan, I really wanted to try Ben Nye but their stuff were very expensive so I went for Kryolan instead.

TAGGAR
7 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/grimas-tooth-enamel/