Annons
AnnonsSminkförvaring: Läpprodukter


läpplåda
Idag la jag upp en bild på Instagram där jag visade mina lådor med läpprodukter som jag precis sorterat, och där fick jag frågan om jag kunde visa det närmare i ett blogginlägg och visst kan jag göra det. Jag har skrivit en hel del om förvaring genom åren men det finns ju inget roligare än att dyka ner i någon annans sminklådor!

I och med att jag är en sminknörd, makeupartist och samlare på en och samma gång växer samlingen ganska snabbt. Jag måste erkänna att jag har väldigt svårt att göra mig av med limiterade produkter som inte finns att köpa längre, därför sparar jag en del bara för att förpackningen är så fin trots att de blivit gamla och inte används. 😀

glossglossclosNej, så här snyggt sorterat är det sällan men så här fint kan det se ut ibland. Jag har försökt sortera läppglansen enligt märke och nyans så gott det går. Jag gillar att ha produkter liggandes på det här sättet då jag får en bra översikt och snabbt hittar det jag letar efter när jag behöver det.

lipstickcloseläp
Det är lite svårare att organisera läppstift än läppglans tycker jag. Det går inte att se vilken färg det är lika lätt, men jag föredrar ändå att låta dem ligga ner så här. Tidigare har jag haft dem ståendes men det blir alltid så rörigt för mig. Längst upp till höger har jag lagt mina läppstiftskritor som alltid stått i en mugg, men nu har de fått joina läppstiften.

Där fick du en liten titt! Har du några frågor kring min lådhurts eller liknande är det bara att fråga i kommentarsfältet.

TAGGAR
7 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/tre-skonhetsfavoriter-februari-2015/